… magi og trylleri med per jørgensen

Underholdning til fest

Magisk underholdning til fest

Underholdning til fest

Privat- eller firmafest

Skal der være fest, og ønsker du at være den festarrangør, som spæder festen op med et magisk og spændende indslag, er et “underholdning til fest” trylleshow måske lige det, der gør din fest til noget helt specielt. Hvad enten festen afholdes som en privat- eller firmafest, vil et veltilrettelagt magisk underholdning til fest trylleshow sætte god gang i lattermusklerne og ryste gæsterne sammen om en fælles oplevelse, som efterlader en god stemning og godt humør for resten af festen.

Et underholdning til fest show er for alle aldersgrupper

Uanset om du afholder en familiefest, hvor gæster i alle aldre er repræsenteret, vil mit trylleshow favne alle tilstedeværende og tilbyde en god portion interaktivitet og humor, og efterlade en mindeværdig dag hos de fleste.
Det skal også være sjovt for de mindste. Jeg har også stor erfaring i at involvere og optræde for børn, og sprede lidt magisk tryllestøv samtidig med at ballondyr i alle afskygninger finder vej til børnenes hjerter. Lad mig endelig vide på forhånd om der er børn med til din fest, så vi også kan give dem en ordentlig en på opleveren.

Temafester

Underholdning til fest er noget man vælger med stor omhu, og kan være lidt af en udfordring, hvis festen samler sig om et specielt tema, hvortil den helt rigtige underholdning skal findes. Det er min erfaring, at en god gang skræddersyet trylleri kan levere netop det. En god tryllekunstner, er bl.a. en tryllekunstner som faktisk bruger lidt tid på researche lidt forud og derefter tilpasse sit show til det publikum og/eller tema, som arrangementet tager udganspunkt i.

Ingen magiske hyldeprodukter

Mit “underholdning til fest” show er derfor ikke et standardshow, som jeg tager ned fra min imaginære “underholdning til fest” hylde. Jeg indleder meget gerne en forudgående dialog med dig som arrangør, for på forhånd at lære mit kommende publikum at lidt at kende, hvor det eksempelvis kan være et tema eller en speciel gæst, som gerne skal være i centrum – eller som måske så absolut ikke må komme i centrum.

Interaktivitet og humor

Når jeg kommer og optræder med mit “underholdning til fest” show, kan du og dine gæster forvente at blive inddraget i et tempofyldt show, fyldt med sjove tricks, finurlige kommentarer, hvor det hele leveres med et glimt i øjet.
Skal der være fest, så lad der være fest – og det vil være mig en fornøjelse at bidrage til oplevelsen.
Med venlig hilsen Per Jørgensen