… magi og trylleri med per jørgensen

Underholdning til rund fødselsdag

Perfekt underholdning til rund fødselsdag

Underholdning til rund fødselsdag

Det er bare et tal

Har du fået “underholdning til rund fødselsdag” som et punkt på din opgaveliste? Eller måske runder du selv et skarpt hjørne, og synes, at du vil overraske dine gæster, ved at krydre din fødselsdagsfest med lidt underholdning?
Uanset din rolle i afholdelsen af fødselsdagsfesten, så er underholdning til rund fødselsdag et emne, som jeg har stor af erfaring med. Det gode ved et sådan “underholdning til rund fødselsdag” trylleshow er, at det kan skræddersyes til lejligheden og er en perfekt underholdning uanset om fødselaren runder de 20, 30, 40, 50, 60, 70 eller 80 år – alle har brug for at opleve noget magisk i ny og næ, og hvilken lejlighed er bedre end en fødselsdagsfest for den, som fylder rundt.

Underholdning til rund fødselsdag – det skal være sjovt at blive ældre

En fødselsdag er et tal, der fortæller os andre, hvor erfaren en hvis person er. Hver gang du runder et hjørne, har du så fået 10 år mere på erfaringsskalaen, men følelsen når dagen nærmer sig er den samme: Denne gang, skal den have lidt ekstra gas, sammen med dem jeg holder af … eller ihvertfald kan holde ud at feste lidt sammen med.
Det skal være sjovt at leve, og det skal underholdning til rund fødselsdag også. Vi skal have et godt grin og en mindeværdig oplevelse med fra dagen, for ellers er vi sådan set ikke blevet underholdt – og det vil mit “underholdning til rund fødselsdag” trylleshow levere, når jeg kommer og underholder gæsterne med en god portion humor og masser af sjove tricks, der med garanti vil få dine gæster til at motionere lattermusklerne.

Med fødselaren i centrum

Det er vigtigt at få sagt, at jeg skræddersyr mit “underholdning til fødselsdag” trylleshow til lejligheden. Så det er vigtigt for mig, at kende lidt til den eller de personer, som gerne skal være omdrejningspunktet for dagen og showet. Underholdningsværdien bliver så meget bedre for de tilstedeværende og personen i centrum, i takt med at showet bliver personligt og dermed mere nærværende.
Kontakt mig endelig for en lille snak eller for at booke mig til den store dag, så vi sammen kan give alle en uforglemmelig oplevelse.
Med venlig hilsen Per Jørgensen