… magi og trylleri med per jørgensen

Om Per Jørgensen

Om Per Jørgensen

Jeg hedder Per Jørgensen, og optræder som både tryllekunstner og klovnen Pedro. Min interesse og fascination for underholdningsbranchen, og det at optræde som tryllekunstner startede med Cirkus. I tidernes morgen, kom Cirkus Kenny hver efterårsferie og lavede deres forestilling, lige i nærheden af mit barndomshjem. Her mødte jeg Joachim Solberg, som viste mig nogle fantastiske tricks med kort og mønter. Han introducerede mig for Odins Magi Klub, stedet hvor tryllekunstnere fra Fyn mødes, som stadig har til huse i Odense. Siden er det gået slag i slag, og den dag i dag, holder jeg fingeren på pulsen, bl.a. ved at deltage i både nationale og internationale tryllekongresser. En af dem, jeg glæder mig mest til at besøge ligger i Blackpool, og er verdens største. Herved holder jeg mig løbende opdateret indenfor tryllebranchen, og fornyer med jævne mellemrum mit show. Dette er bare én af grundene til, at kunder ofte booker mig igen. Jeg startede i en ung alder, med at optræde som tryllekunstner for voksne med bl.a. tankelæsning og forudsigelser

Børneunderholdning

Børneunderholdning er den største udfordring, jeg har påtaget mig som tryllekunstner. Det at lave børneunderholdning, skal man ikke tage fejl af, fordi de mindre børn har ingen ”filter”, de går nemlig bare deres vej, hvis det de ser ikke interesserer dem. Derfor skal det man laver som børneunderholdnign ”sidde lige i skabet”, ellers har man pludselig intet publikum. Ofte kommer både lærer og pædagoger op til mig efter showet, og fortæller at de er super overrasket og ikke mindst imponeret over, at jeg formåede at holde børnenes opmærksomhed så længe. Det var i den forbindelse, at jeg opfandt figuren ”klovnen Pedro”. Han skulle med sit farvestrålende tøj, røde næse og store sko, hjælpe med, at understøtte mit trylleshow, når jeg lavede børneunderholdning for de mindste børn.
Vil du vide mere om klovnen Pedro, kan du klikke her.