… magi og trylleri med per jørgensen

Tryllekunstner for børn

Erfaren tryllekunstner for børn

Tryllekunstner for børn

Et fantastisk publikum

Børn er både det mest kritiske og mest fantastiske publikum, man som tryllekunstner for børn, kan blive stillet overfor. Jeg elsker udfordringen og har da også optrådt som tryllekunstner for børn flere gange end jeg har tal på, og har taget masser af dejlige succesoplevelser med i hjem fra optrædener i foreninger, udendørs-arrangementer og naturligvis fra de mange gange, jeg har været en heldig en tryllestav at blive inviteret til privat børnefødselsdag, hos de mange dejlige familier.

Tryllekunstner for børn – helt uden filter

At være tryllekunstner for børn er dejligt fordi, at man som underholder får en fuldstændig ærlig feed-back fra sit publikum. Børn har ikke de voksnes “høfligheds”-filter, men kvitterer råt for usødet og man er aldrig i tvivl, hvis der er børn i forsamlingen, som keder sig gevaldigt. Her skal man som tryllekunstner for børn være omstillingsparat – for en del af magien ligger i, at få alle med, at få samlet børnene om den fælles fascination og stemning, som giver den samlede oplevelse tyngde. Børnenes umiddelbare reaktioner og latter, er en stor del af drivkraften og glæden ved at optræde som tryllekunstner for børn.

Børnene assisterer

Når jeg er er ude som tryllekunstner for børn, sammensætter jeg et ca. 30 minutters trylleshow der passer til arrangementets formål. Dette show er målrettet børn i 8-10 års alderen. Her kan de blandt andet møde anden “Pelle”, der er noget af et kort-geni, og de vil også kunne komme på scenen for at assistere mig, og tjekke alt går ordentligt til, når diverse tricks på magisk hvis tryllebinder forsamlingen med den helt rette stemning.

Børnefødselsdag

Skal du afholde børnefødselsdag for børn i 8-10 års alderen, er en tryllekunstner, med stor sandsynlighed, et sikkert hit, og jeg hører meget gerne om den lille fyr eller pige, som skal være centrum for en magisk dag i private omgivelser.
Skal du afholde børnefødselsdag for de noget yngre børn, vil jeg anbefale at de møder ballon- og trylleklovnen Pedro – ham kan du læse meget mere om på www.lej-en-klovn.dk
Kontakt mig hellere en gang for meget, hvis du ønsker en tryllekunstner for børn, som har erfaringen og rutinen til at fange børnenes opmærksomhed og give dem en dejlig oplevelse.
Med venlig hilsen Per Jørgensen