… magi og trylleri med per jørgensen

Underholdning til julefrokost

Skræddersyet underholdning til Julefrokost

Underholdning til julefrokost

Magisk krydderi til en god sild og en lækker steg

Mangler du et godt bud på lidt ekstra krydderi til julefrokosten, hvad enten der er tale om et privat- eller et firmaarrangement, så kunne du overveje at lade julesilden og den lækre steg glide ned med et “Underholdning til julefrokost” show, hvor jeg kommer og spreder lidt julemagi ud blandt gæsterne.

Underholdning til julefrokost byder på grin og fælles stemning

Lidt ekstra godt trylleri, kombineret med en god portion humor, har aldrig dræbt en stemning – tværtimod. Mit underholdning til julefrokost show er skræddersyet til at tryllebinde festdeltagerne med en god, bredspektret og involverende festunderholdning, så du kan give dine gæster endnu en grund til at se netop din julefrokost som mindeværdig dag, og dig som en fremragende festarrangør! Det siger min mangeårige og magiske erfaring mig, at denne skræddersyede og personlige underholdning til julefrokost altid bidrager positivt til.

Snydt – men på den gode måde

Er du og dine gæster klar til at blive snydt … altså på den gode måde? Så kan jeg love, at mit underholdning til julefrokost show også indeholder de elementer, der er med til at samle gæsterne om hinanden og at få dem til at tænke højt i krogene: “Hvo’n pokker gjorde han det?” – og jeg kan jo så naturligvis kun kvittere med, at det er ren magi.

Ærefuldt og personligt

For at hele underholdning til julefrokost showet skal blive den succes du og dit festende selskab med rette kan forvente, sætter jeg naturligvis en ære i at leve op til den tillid du og dine gæster viser mig, når jeg får den udsøgte fornøjelse at deltage i en del af arrangementet. Jeg leverer derfor heller ikke standard pakkeløsninger, men ser en win-win i at involvere mig personligt i tilrettelæggelsen af showet, og derfor gerne ud fra inputs, som jeg meget gerne modtager, når du har booket mig.

Jeg lever af at sprede glæde

Jeg elsker at få lov til at sprede glæde til diverse julefrokoster, og underholdning til julefrokost er også populært. Det er derfor en rigtig god idé at være ude i god tid – og gerne flere måneder forud for selve frokosten. Uanset, er det hyggeligt vi lige for talt sammen og jeg hører lidt om din fest, og du kan i værste fald altid blive skrevet op min kalender, som interesseret julearrangør i forbindelse med et evt. afbud.
Ring eller skriv til mig, og lad os blive enige om, hvornår vi sammen skal sprede tryllestøv til en underholdende og magisk julestemning.
Glæder mig til at høre fra dig Per Jørgensen