… magi og trylleri med per jørgensen

Underholdning til konfirmation

Skræddersyet underholdning til konfirmation

Underholdning til konfirmation

Fascination, tro og magi

Underholdning til konfirmation er blevet mere og mere populært hos mange danske familier. Den bedste underholdning skal, efter min mening, fange, fascinere og involvere publikum og samtidig give plads til et godt og kærligt grin.
Konfirmationen er i selv lidt magisk. Vi bekræfter de højere magters løfte til os, fra da vi blev døbt, og taler til det magiske og det ukendte gennem vores formidler, nemlig præsten. Om det så i sig selv er god underholdning til konfirmationen, vil jeg lade være helt op til dig.
Men magi i alle afskygninger har, ligesom det guddommelige, været en del af menneskets tro i mange århundrede og har naturligvis gennemgået en modernisering – men fascinationen er bestemt ikke blevet mindre.

Underholdning til konfirmation – et sikker hit

Giv dig selv og dine gæster lidt ekstra mindeværdigt til dagens menu, ved at tilføje lidt ekstra magi til den, i forvejen, magiske dag med menupunktet: Magisk underholdning til konfirmation.
Med en tryllekunstner der formår at tilpasse sit show og evner at begejstre, fascinere og involvere, så har du en sikker vinder, når vi taler underholdning til konfirmation – naturligvis med dig, som konfirmand, i magiens centrum.
Med en stor portion positiv erfaring i tryllestaven, kan jeg garantere dig en mindeværdig lækkerbisken, når jeg på magisk vis kommer og skaber lidt magi for dig og dine gæster. Jeg elsker at optræde og underholde til konfirmationer, for der er altid en god stemning og en glad atmosfære, som kommer os alle til gavn.

Trylleri – skræddersyet underholdning

Jeg hører gerne mere om dig og dine planer for den store dag, så jeg kan gøre mit lille “underholdning til konfirmation”-show mere personligt, for jeg skræddersyr altid mit show efter bedste evne, så det passer til dig og din fest, for det giver den bedste og sjoveste oplevelse for os alle.
Jeg ser altid frem til mit næste show, hvor jeg skal underholde til en konfirmation … og jeg vil da blive helt høj i tryllehatten, hvis jeg er på menukortet hos dig.
Så … skal vi ses på magisk vis?
Med venlig hilsen Per