… magi og trylleri med per jørgensen

Underholdning til bryllup

Skræddersyet underholdning til Bryllup

Underholdning til bryllup

Underholdning til bryllup tilføjer magi til en i forvejen magisk dag

Ekstra magi til en i forvejen magisk dag Underholdning til bryllup skal tilføre energi og magi til den i forvejen magiske dag. Noget der virkelig kan visualisere og definere lykke, er når to mennesker indgår ægteskabet i et festfyrværkeri af romantik og magi. Magien kommer syne med prinsen på den hvide hest, som for en stund er virkelig og bruden drømmer sig deltagende hen i et eventyr med en magisk karet og lader sin prins indgå på bedste romantiske vis. Denne dag er sandhed magisk, og vil I gøre dagen endnu mere magisk og lade jeres gæster smage lidt tryllestøv og på magien sammen med jer, så er mit underholdning til bryllup show en rigtig god start.

Mindeværdig magi med masser af stemning

Denne dag skal huskes som noget mindeværdigt og for et brag af en fest. Derfor er underholdning til bryllup er ikke et kig i en krystalkugle eller aflæsning af håndflader, men er derimod et tryllleshow, der drysser tryllestøv og samler alle deltagerne i en fælles oplevelse, med sjove indspark, trylleri og magi helt tæt på, til et godt fælles grin og en god stemning.

Skræddersyet til dagen

Jeg hører meget gerne detaljer om den magiske dag, så jeg kan skræddersy mit “Underholdning til Bryllup” trylleshow efter bedste evne og give det et velplaceret personligt touch, hvor der vil blive tryllet både for- og med gæsterne, så oplevelsen bliver involverende på en mere nærværende og aktuel måde. Er der børn med til den store fest, planlægger jeg naturligvis også at inddrage dem på bedste vis, med målrettet trylleri og ballondyr.

Magien har ingen aldersgrænse

En hvilken som helst form for underholdning til bryllup skal helst ramme bredt og være parat til at favne alle aldersgrupper – og det kan et godt, personligt trylleshow. Hvad enten det er bryllup, sølvbryllup eller guldbryllup, er gæsterne klar til at opleve magien helt tæt på.
Så jeg vil da se frem til at give jer mit “Ja” til optræde på jeres store dag, og give den et ekstra magisk skub i retningen til den fuldendte, mindeværdige dag den fortjener.
Med venlig hilsen Per Jørgensen